Terenuri pentru Case în Ansambluri Rezidenţiale

image-m12-5031

Nr.Fisa: M12-5031

Ag.: Cristian Taraze

Tel.: 0722.209.045

E-mail: cristian.taraze@eurobroker.ro

Loturi pentru constructii in Cernica - ULTIMUL LOT MIC- POSIBILITATE VANZARE IN RATE FARA GARANTII SUPLIMENTARE

special

Ansamblul din care fac parte loturile este situat in Cernica (la nici 10 km de centrul capitalei)langa Manastirea Cernica intr-o zona in dezvoltare alerta,fiind in imediata apropiere a padurii Cernica. Acesta este situat pe Sos. Cernica in imediata apropiere a noului cartier de vile de la Manastirea Cernica. Finalizarea tuturor demersurilor din punct de vedere urbanistic, dezvoltarea alerta a zonei, si nu in ultimul rand faptul ca locatia noului ansamblu rezidential este una exclusiv rezidentiala, face din achizitionarea unui lot in incinta lui o foarte buna si sigura investitie imobiliara si prin prisma faptului ca zona Cernica este cuprinsa in proiectul de extindere a zonei Metropolitane Bucuresti.

LOCALIZARE:

Stradal, pe Sos.Cernica, in imediata apropiere a manastirii Cernica si a unui nou cartier de constructii rezidentiale private

ZONA:

Beneficiaza de acces usor, facilitat de existenta Sos. Pantelimon ce are 4 benzi de circulatie.

SUPRAFATA:

Nature Delight Residence 1 este desfasurat pe o suprafata totala de

STRUCTURAREA ANSAMBLULUI:

40 de loturi individuale, cu suprafete cuprinse intre 514 – 1.350mp, cu deschidere de cca 20m la drumul privat de incinta.

FACILITATI:

drumul de incinta 9m (6 m carosabil si 2X1,5m trotoare) este pietruit, iar retelele de gaz si electricitate sunt pe drumul de servitute la limita fiecarei parcele.

REPERE URBANISTICE:

  • POT: 30%
  • CUT: 0,9
  • H.max. 9m ; P+2

PRET: intre 30 si 55 euro/mp

Toate ofertele, indiferent de categorie