Proprietăţi în Ansambluri Rezidenţiale

image-pr-003

Nr.Fisa: PR-003

Ag.: EUROHOUSE

Tel.: 021 361 10 10

E-mail: office@eurohouse.ro

image-pr-003

image-pr-003

image-pr-003

image-pr-003

image-pr-003

image-pr-003

Herăstrău Residence

Datorita pozitionarii si vecinatatilor de exceptie, (Parcul Herastrau, cel mai pitoresc parc din Bucuresti), aceasta zona a devenit, pe parcursul ultimilor 8 ani cea mai vizata si exclusivista zona din capitala. Acest lucru a facut ca acest amplasament sa devina preferatul tuturor celor ce-si doresc o locuinta de lux, la standarde moderne si confort occidental.

Tinand cont de cererea vasta, zona este in continua dezvoltare, urmand tendinta fireasca a pietei.

Complexul rezidential prezentat se inscrie perfect in standardele de calitate, confort si modernism cerute. Pozitionarea este una de exceptie in zona, fiind la numai cativa metri de parc, pe o strada privata.

Imobilul are 2D+P+5 si beneficiaza de finisaje la cel mai inalt nivel, iar calitatea constructiei este garantata de experienta developerilor.

Apartamentele sunt in numar de 71, dispuse astfel incat sa asigure intimitatea beneficiarilor. Au suprafete cuprinse intre 200 – 300 mp, cu 2, 3, 4 si 5 camere, acoperind astfel intreaga plaja de necesitati a viitorilor proprietari. Apartamentele au terase generoase, iar prin suprafetele vitrate se valorifica la maxim privelistea intregii zone.

De asemenea, finisajele moderne si luxoase reprezinta un alt capitol important care adauga valoare proprietatii. Imobilul va beneficia de toate facilitatile care sa asigure utilitate si confort (lift, centrala termica cu contorizare pentru fiecare apartament, sisteme de securitate, retea de telefonie si internet).

Fiecare unitate dispune de 1–2 locuri parcare in cele doua subsoluri ale imobilului, plus locuri suplimentare pentru vizitatori.

Proiectul este in stadiu de executie, predarea la cheie catre beneficiari fiind prognozata pentru perioada decembrie 2006.

Preturile variaza intre 1500–2000 euro/mp+TVA, in functie de etajul ales.

Toate ofertele, indiferent de categorie