Proprietăţi în Ansambluri Rezidenţiale

image-m10.9372

Nr.Fisa: M10.9372

Ag.: EUROHOUSE

Tel.: 021 361 10 10

E-mail: office@eurohouse.ro

image-m10.9372

image-m10.9372

Apartamente de lux - Domenii Park Village

Domenii Park Village este un complex exclusivist situat in Nordul Bucurestiului, intr-o zona verde si linistita – Parcul Copilului, la doi pasi de renumita zona rezidentiala Domenii. Datorita acestei locatii complexul are acces imediat catre Arcul de Triumf, P-ta Presei Libere, World Trade Center, Aeroportul international Henry Coanda, P-ta Victoriei si la mijloacele de transport in comun (metro, autobuz, tramvai).

Cladirea are 63 de apartamente si aproximativ 10.000 mp si este dispusa pe demisol, parter si 6 etaje, fiind amplasata pe un teren de 4.670 mp.

Fatadele moderne sunt compuse partial din panouri composit ventilate (TRESPA/ETERNIT) si system izolant color BAUMIT.

Toate apartamentele sunt finisate dupa cele mai rafinate gusturi, cu materiale de lux precum: parchet masiv, placi ceramice Italia/Spania, piatra naturala.

Baile sunt de asemenea echipate cu cele mai renumite materiale din domeniu : Ideal Standard, Jika, Vitra, Grohe sau Laufen.

Sistemul de incalzire este asigurat de o centrala moderna de ultima generatie ce produce 1.350 kw echipata cu 3 boilere de fonta.

Racirea apartamentelor este asigurata de aparate LG tip split pentru fiecare camera si untitatile exterioare fixate in interiorul teraselor pentru a nu deranja aspectul exterior al fatadei.

Cladirea va include pentru viitorii locatari servicii precum restaurant, sala fitness, spalatorie auto, paza 24 h, servicii curatenie si altele.

Tipuri de apartamente:

  • Apartament 2 camere (128mp)
  • Apartament 3 camere (148mp – 175mp)
  • Apartament 4 camere (221mp)

Toate ofertele, indiferent de categorie