Despre Noi

Despre Noi

eurohouse® este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Bucureşti, cu o experienţă de 10 ani în crearea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente soluţii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clienţilor săi.

Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al eurohouse® îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de eurohouse® este rezultatul abordării minuţioase a complexităţii fiecărui aspect al cererii unui client. Chiar dacă lucrează pentru proprietari, chiriaşi, cumpărători sau investitori, eurohouse® oferă servicii imobiliare integrate care cuprind analiză de piaţă, evaluarea proprietăţii, coordonare juridică, analiza taxelor aferente tranzacţiilor, analize de risc, planificare strategică şi asistenţă negociere.

Un aspect important al abordării cu succes a noilor tendinţe ale pieţei imobiliare îl reprezintă serviciile de management al investiţiei. În această arie eurohouse® a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achiziţii de terenuri şi proprietăţi în şi în afara Bucureştiului, urmărind în acelaşi timp creşterea valorii de piaţă şi oportunităţile de dezvoltare a acestor plasamente.

Succesul soluţiilor şi strategiilor eurohouse® este liantul integrator al modalităţilor de poziţionare şi de creştere a notorietăţii companiei pe piaţa imobiliară.

Filosofia eurohouse®

Modul de abordare a clienţilor şi principiile proprii de afaceri sunt în centrul activităţilor companiei.

Principalul obiectiv al eurohouse® îl reprezintă furnizarea de servicii profesionale clienţilor privaţi, corporativi şi instituţionali, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere şi respect.

Pentru o dezvoltare de succes eurohouse® promovează în rândul angajaţilor săi valorile sale fundamentale precum standarde profesionale înalte, integritate, demnitate şi, nu în ultimul rând, munca în echipă. Din 1996 şi până în prezent, eurohouse® a investit numeroase resurse pentru a furniza o pregătire superioară propriilor angajaţi, ceea ce a constituit una dintre strategiile prezenţei de succes pe piaţa de profil.